Hyppää pääsisältöön

Pakkaukset

Uskomme, että pakkausten tulee olla optimoituja ruokahävikin minimoimiseksi ja samalla niiden ympäristövaikutusten tulee olla mahdollisimman pienet. Tätä varten työskentelemme jätteenhierarkian mukaisesti.

Picadeli on osa Greenfood-konsernia ja jakaa samat kunnianhimoiset tavoitteet.

Kaikkien pakkausten tulee olla 100% kierrätettäviä vuoteen 2025 mennessä.

Kaikkien pakkausten tulee olla valmistettu 80%:sti uusiutuvasta/kierrätetystä materiaalista vuoteen 2025 mennessä ja 100%:sti vuoteen 2028 mennessä.

Muovin käytön vähentäminen 50%:lla vuoteen 2025 mennessä.

Recycle

Poistaminen

We are shifting to only sustainable materials and removing unnecessary packaging.

Siirrymme vähitellen hyödyntämään vain kestäviä materiaaleja sekä poistamaan tarpeettomat pakkaukset pois käytöstä.

VÄHENTÄMINEN

Minimoimme pakkausten määrän ja käytämme vain kierrätettyä muovia, joka voidaan kierrättää siellä, missä jätettä syntyy (oli kyse sitten puistosta tai toimistosta!).

Greek salad

Uusiokäyttö

Pyrimme aina tarjoamaan älykkäitä ja uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja aina kun mahdollista.

KIERRÄTYS

Siirrymme käyttämään täysin kierrätettäviä materiaaleja. Lisätäksemme kierrätysasteita, kannustamme kuluttajia kierrättämään pakkausmateriaaleja yhteistyössä toimijoiden kanssa, jotka edistävät kierrätystä.

Quorn salad

Bower

Yhteistyössämme Bowerin kanssa voit skannata pakkausmateriaalisi ennen niiden kierrättämistä ja saada palkinnoksi käteisalennusta (jota voit myös helposti lahjoittaa hyväntekeväisyyteen suoraan sovelluksessa). Bowerilla on yli 400 000 käyttäjää, ja sen perustamisesta lähtien yli 46 miljoonaa pakkausta on luvattu sovelluksen kautta. Yhteistyömme on juuri alkanut Ruotsissa ja Suomessa, ja lisää markkinoita on tulossa.

LUE LISÄÄ