Hyppää pääsisältöön
Bar

Ruokafilosofiamme

Tehtävänämme on demokratisoida terveellinen ruoka.

Sekoita lounassalaattisi tai Take away-ateriasi juuri kuten haluat.

Tarjoamme tuoretta, helposti saatavilla olevaa ja maukasta pikaruokaa (ja autamme maailmaa syömään vastuullisemmin). Kohtuullisella hinnalla. Siis pelkästään win-win-win.

Valikoimamme on 70% vegaaninen ja 90% lakto-ovo-vegetaarinen ilman ollenkaan punaista lihaa - sekä sinun, että planeettamme terveyden edistämiseksi.

Hae Take away-salaatti Picadelista

Takaamme, että kaikki aineksemme on tuotettu korkeilla laatustandardeilla, huomioiden eläinkunnan, ihmiset ja maapallomme (ja epäsuorasti myös kaikki muut planeetat universumissamme). Valikoimamme kaikki ainekset ovat läpikäyneet kestävän tuotantolinjan, poikkeuksetta.

Falafel salad

Kurotamme aina yli odotusten.

Tämä tarkoittaa sitä, että olemme jatkuvassa yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa, sekä teemme tiiviisti töitä yhteistyökumppaneiden ja kauppojen kanssa korkean laadun varmistamiseksi. Pyrimme aina varmistamaan, että asiakkaamme saavat tuoreen ja maukkaan salaattikokemuksen. (oh lá lá).

Veggie

Lopuksi,

Otamme täyden vastuun tarjoamastamme ruoasta. Jotta saamme tämän aikaan, noudatamme korkeita kriteerejä ruoan turvallisuuden, laadun ja jäljitettävyyden suhteen.

Autumn salad

HALUATKO KUULLA LISÄÄ? TSEKKAA PICADELIN BACKSTAGE VIDEO, MENOSSA MUKANA TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖMME GUNILLA